4.Évad


4x01 - A választás
Magyar premier: 2014.09.23.
Magyar nézettség:
Hivatalos premier: 2012.Október 11.
Premier nézettség: 3,18 Millió
Linkek
Tartalom: Elena elkezd vámpírrá változni, kezdenek eszébe jutni azok a dolgok amiket elfelejtettek vele. A tanács begyűjt minden vámpírt többek között Elenát és Stefant is. Elena rossz helyzetben van be vannak zárva és nem tud emberi vérhez jutni, hogy átváltozzon, de Rebekah segít nekik. Majd Elena befejezi az átváltozást.
4x02 - Vérszövetség
Magyar premier: 2014.09.30.
Magyar nézettség:
Hivatalos premier: 2012. Október 18.
Premier nézettség: 2.91 Millió
Linkek
Tartalom: Damon saját maga akar segíteni Elenának az átváltozásban ezért megkéri Elenát, hogy ne szóljon erről Stefánnak. Jeremy és Matt találkozik egy régi ismerősükkel Aprillel. Elena Mattből táplálkozik és úgy tűnik az ő vérét a szervezetében tudja tartani. Elenának sikerül elfelejtetnie Aprillel a történteket.
4x03 - The Rager
Hivatalos premier: 2012. Október 25.
Premier nézettség: 2,87 millió
Linkek
Tartalom: Connor próbálja Jeremyt a saját oldalára állítani. Elena visszatér a suliba és Rebekah is. Tyler egyik barátja jelenik meg hirtelen Hayley, ő segített Tylernek megtörni Klaus kötelékét. Damon csapdába esik és Meredith segítségét kéri. Rebekah próbál kibékülni Mattel de nem sikerül.

4x04 - The Five
Hivatalos premier: 2012. November 1.
Premier nézettség: 3,27 millió
Linkek
Tartalom: Damon, Elena és Bonnie elmennek meglátogatni Shane professzort. Rebekah próbál kibékülni Mattel, de nem sikerül neki. Klaus elmesél Stefannak egy régi történetet az ötökről. Rebekah még mindig próbálkozik Matt barátja lenni. Stefan megtudja, hogy a vámpírságra van gyógyír.
4x05 - The Killer
Hivatalos premier: 2012 November 8.
Premier nézettség: 3.02 Millió
Linkek
Tartalom: Jeremyt, Mattet és Aprilt fogságba ejti Connor, Connor rájön, hogy Elena is vámpír. Damonnek rájön, hogy Stefan valamit titkol. Caroline találkozik Hayleyvel. Bonnie újra elkezdi gyakorolni a mágiát. Elena levadássza első áldozatát aki nem más mit Connor. Majd az epizód végén Jeremy meglátja a vámpírvadász tetoválást a kezén.
4x06 - We All Go A Little Mad Sometimes
Hivatalos premier: 2012. November 15.
Premier nézettség: 2,84 Millió
Linkek
Tartalom: Elena félelmetes hallucinációktól szenved. Shane professzor elmesél egy régi történetet Damon-nek és Bonnie-nak. Elena öngyilkosságot követ el. Stefan vámpírvadászatra viszi Jeremyt.
4x07 - My Brother's Keeper
Hivatalos premier: 2012. November 29.
Premier nézettség: 3.20 Millió
Linkek
Tartalom: Az idei Miss Mystic Falls szépségversenyt, a tavalyi győztes Caroline szervezi. Damon próbálja rávenni Stefant, hogy segítsen neki kideríteni mit is akar Shane professzor. Elena és Caroline tanácsokat ad April-nek. Jeremy Matt-hez fordul segítségért.
4x08 - We'll Always Have Bourbon Street
Hivatalos premier: 2012. December 6.
Premier nézettség: 2.4 Millió
Linkek
Tartalom: Stefan szembesíti Damon-t az Elenával kapcsolatos gyanújával, ezért ellátogatnak New Orleans-ba. Bonnie, Caroline és Elena csajos estét tartanak, ami vitával zárul.
4x09 - O Come, All Ye Faithfull
Hivatalos premier: 2012. December 13.
Premier nézettség: 2.81 Millió
Linkek
Tartalom: Caroline és Stefan rájönnek, hogy Tylernek van egy terve Klaus és a hybridjei ellen. Damon és Elena a Gilber tóparti házhoz mennek ahol Shane professzor elmond egy ősi történetet Silas-ról.
4x10 - After School Special
Hivatalos premier: 2013. Január 17.
Premier nézettség: 2.95 Millió

Linkek
Tartalom: Rebekah visszatér és bosszúra szomjas. Bonnie apja lesz az ideiglenes polgármester. Shane professzor tovább biztatja Bonniet, hogy higgyen az erejében. Eközben Damon és Matt vadászni tanítják Jeremy-t, de Klaus más módszerekhez akar folyamodni.


4x11 - Catch Me If You Can
Hivatalos premier: 2013. Január 24.
Premier nézettség: 2,71 Millió
Linkek
Tartalom: Jeremy dühös, Klaus irányítani akarja őt. Damon tovább edzi Jeremy-t, hogy Klaus új vámpírjait megtudja ölni. Kol megtudja, hogy a gyógyír össze van zárva Silassal ezért lemészárolja az új vámpírokat. Forbes Seriff és Hopkins polgármester kikérdezi Shane-t, hogy van-e köze a Tanács tagjainak halálához.


4x12 - A View To Kill
Hivatalos premier: 2013. Január 31.
Premier nézettség: 2.57 Millió
Linkek
Tartalom:Elena megtudja, hogy a város vízellátó rendszerébe vasfüvet tettek. Damon fogságban van mivel Kol megigézte, hogy megölje Jeremyt. Elena megkéri Bonniet, hogy segítsen nekik végezni Kollal, de édesanyja megjelenik és erőszakkal otthon tartják, de végül sikerül kijutnia és Jeremy megöli Kolt.


4x13 - Into The Wild
Hivatalos premier: 2013. Február 08.
Premier nézettség 2,50 Millió
Linkek
Tartalom: Kezdetét veszi a kaland. Damon, Stefan, Elena, Bonnie, Rebekah, Shane és Jeremy egy Nova Scotia nevezetű szigetre utaznak. Rebekah és Elena tovább folytatják a viaskodást, majd kiderül, hogy Shane felesége boszorkány volt és egy erős varázslat miatt meghalt. Később Jeremy eltűnik és mindenki a keresésére indul.


4x14 - Down The Rabbit Hole
Hivatalos premier: 2013. Február 15.
Premier nézettség: 2,31 Millió
Linkek
Tartalom: Új vámpírvadász az ötökből (Charlie Bewey) Vaugh, aki elrabolja Damon-t, és elmagyarázza neki, hogy csak egy gyógyír van. Bonnienak és Jeremynek sikerül lejutniuk Silashoz, ahol Vaugh leszúrja Bonniet, majd Katherine megöli Jeremyt és elviszi a gyógyírt.


4x15 - Stand By Me
Hivatalos premier: 2013. Február 22.
Premier nézettség: 2,91 Millió
Linkek
Tartalom: Elenáék visszatérnek a szigetről. Stefan és Damon tudják, hogy Jeremy nem fog visszatérni mivel az ötök egyike volt, de Elena ezt nem akarja elfogadni. Bonnie felfedi Shane igazi tervét. Elena idegei már nem bírjak a sok rosszat, ezért Damon a kötelék segítségével ráveszi Elenát, hogy kapcsolja ki az érzéseit.


4x16 - Bring It On
Hivatalos premier: 2013. Március 14.
Premier nézettség: 2,41 Millió
Linkek
Tartalom: Elena kikapcsolta érzéseit, és teljesen más lett nem érdekli semmi eszeveszetten támadja meg az embereket az utcán, ezután újra csatlakozik a Pom Pom lányok közé és ennek Caroline nagyon örül. Klaus megtudja, hogy Hayley valójában Katherinel dolgozik.


4x17 - Because The Night
Hivatalos premier: 2013. Március 21.
Premier nézettség: 2.65 Millió

Linkek
Tartalom: Damon úgy dönt, hogy elviszi Elenát New Yorkba, ahol elmeséli az 1970-es évekbeli bulikat és, hogy Lexie próbálta visszakapcsolni az érzéseit. Rebekah szintén felbukkan New Yorkan és Elenával próbálják kideríteni, hogy Damon miért hozta őt ide. Stefan és Caroline elmesélik Klausnak, hogy miért kéne segítenie Silas legyőzésében.


4x18 - American Gothic
Hivatalos premier: 2013. Március 28.
Premier nézettség: 2,42 Millió
Linkek
Tartalom: Rebekah és Elena, Katherine után nyomoznak és meg is találják Pennsylvania-ban, ahol minden egyes ember meg van igézve, és sikerül is elkapniuk, majd megtudják, hogy találkozója van valakivel, ezért Elena, Katherienek adja ki magát. Stefan és Damon, Elena után indulnak. Ezalatt Caroline segít Klausnak.


4x19 - Pictures Of You
Hivatalos premier: 2013. Április 18.
Premier nézettség: 2.14 Millió
Linkek
Tartalom: Mindenki a Mystic Falls-i Gimi szalagavatójára készül. Elena ellopja Caroline ruháját és abban jelenik meg. A bulin Elena táncolni hívja Stefant és ez Damonnek nagyon nem tetszik. Majd Elena rátámad Bonniera és minden megváltozik, később Bonnie meglátja Silas valódi arcát.


4x20 - The Originals
Hivatalos premier: 2013. Április 25.
Premier nézettség: 2,14 Millió
Linkek
Tartalom: Klaus visszatér New Orleansba, mivel Katherine ezt tanácsolja neki. Klaus találkozik régi cimborájával Marcellel. Eközben Damon és Stefan elfogják Elenát és erőszakkal próbálják visszahozni Elena emberségét, majd kiderül, hogy Hayley terhes és Klaus az apja.


4x21 - She's Come Undone
Hivatalos premier: 2013.Május 2.
Premier nézettség: 2.17 Millió
Linkek
Tartalom Damon és Stefan új tervel állnak elő, hogy vissza hozzák Elena emberségét, Caroline is segít ebben. Matt tippeket ad Rebekahnak, hogy hogyan is éljen emberként. Bonnie tesz egy ajánlatot Katherinek, amivel mindketten jól járnak, majd Elena eldönti, hogy végezni fog Katherinnel.


4x22 - The Walking Dead
Hivatalos premier: 2013. Május 9.
Premier nézettség: 2.28 Millió
Linkek
Tartalom: Közeledik az érettségi napja, Caroline próbálja elterelni Elena figyelmét, ezért megkéri, hogy segítsen neki meghívókat kiküldeni. Forbes Seriff, Stefan és Damon segítségét kéri egy ügyben. Bonnie tovább győzködi Katherine-t, hogy segítsen neki. Egy szélvihar áramkimaradást okoz Mystiy Falls-ban,és hirtelen szellemek jelennek meg mindenhol.


4x23 - Graduation (ÉVAD FINÁLÉ)
Hivatalos premier: 2013. Május 16.
Premier nézettség: 2.24 Millió
Linkek
Tartalom Kié lesz a gyógyír? Az érettségi szünet napján szellemek jelennek meg Mystic Falls-ban, valaki jó szándékkal érkezik, valaki pedig bosszút akar állni. Damon élete veszélybe kerül. Rebekah és Matt összefognak, hogy megállítsák azt a szellemet aki a gyógyírt akarja. Bonnie megpróbálja a túlvilágot elválasztó falat vissza zárni. Elena döntést hoz a Salvatore testvérekkel kapcsolatban, ezért Katherinel összetűzésbe keveredik. Stefan új titkot tud meg Silas-ról.

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók

Welcome!


Sziasztok! Ez az oldal a nagy sikerű sorozattal a The Vampire Diariesel foglalkozik. Itt minden nap friss híreket találtok a sorozatról és szereplőiről. Remélem tetszik az oldal és minél többen látogatjátok.
Kellemes időtöltést.

Chat


Következő epizód (USA)


6x18 - I Never Could Love Like That
Hol: Cw
Mikor: 2015.04.16.
Tartalom: Az emberségüket kikapcsolva
Stefan és Caroline nagy pusztítást végeznek a Whitmore Főiskolán, ezért Damon segítséget kér Lily-től. Elena Jo-hoz siet, hogy kezelje Stefan ésmCaroline áldozatait, rájön, hogy Jo terhes. Ezután Tyler és Matt a Scull bárnál veszélybe kerülnek.

Következő epizód (HUN)


5x01 -
Mikor: ? |RTL+ 22:05 | Cool Tv: 23:05 |
Tartalom: Elena és Damon egy szenvedélyes nyáron vannak túl. Matt és Rebekah visszatérnek közös utazásukról. Elenáék még mindig azt hiszik, hogy Bonnie nyaralni van. Katherine megjelenik a Salvatore házban, ahol összefut Damonnel. Elena és Caroline a Whitmore főiskolában fognak tovább tanulni.

Vámpírnaplók könyv megjelenés

Vámpírnaplók könyv 11.rész
Megjelenés: 2014/2015?
Tartalom: -

Összes oldalmegjelenítés

Oldal adatai

Oldal vezetője: Attila
E-mail: attila173@freemail.hu
Oldal nyílt: 2013.04.19.
Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox

Cserék1 szabad hely!
8/9

TOP 10 bejegyzés


címkék

#1 #10 #11 #12 #13 #14 #15 #16 #17 #18 #19 #2 #20 #21 #22 #23 #24 #25 #26 #27 #28 #29 #3 #30 #31 #32 #33 #34 #35 #36 #37 #38 #39 #4 #40 #5 #6 #7 #8 #9 1 éves a http://vampirediarieshun04.blogspot.hu 1.évad 1.rész 100 nap 100. epizód ünneplési party 10000 130000 150000 néző 16 millió 1x01 1x01 - Hazatérés 1x02 1x03 1x04 1x05 1x06 1x07 1x08 1x09 1x10 1x11 1x12 1x13 1x14 1x15 1x16 1x17 1x18 1x19 1x20 1x21 1x22 2 Db 2.évad 2.rész 2013 2014 2015 22 23 Nap 2Db 2x01 2x02 2x03 2x05 2x06 2x07 2x08 2x09 2x10 2x11 2x12 2x13 2x14 2x15 2x16 2x17 2x18 2x20 2x21 2x22 3.évad 3.rész 3000 3x01 3x02 3x03 3x04 3x05 3x06 3x07 3x08 3x09 3x10 3x11 3x12 3x13 3x14 3x15 3x16 3x17 3x18 3x19 3x20 3x21 3x22 4.évad 4.rész 4x01 4x02 4x19 4x20 4x21 4x22 4x23 5.évad 5.rész 500 Years Of Solitude 5000 5x01 5x01 - I Know What You Did Last Summer 5x02 5x03 5x04 5x05 5x06 5x07 5x08 5x09 5x10 5x11 5x12 5x13 5x14 5x15 5x16 5x17 5x18 5x19 5x20 5x21 5x22 6.évad 6.rész 60000 6x01 6x02 6x03 6x04 6x05 6x06 6x17 6x18 6x20 6x21 6x22 70000 71st Annual Golden Globe Awards 798 8 80000 8th Annual Celebrity Beach Bowl 9.rész 90000 A Bird in a Gilded Cage A Closer Walk With Thee A Ház Vendége A hibrid A kapcsolat vége A kedvenc édes hármas A Lejtő A megtorlás A Múlt Árnyéka A múlt kísértetei A sötétség szíve A születésnap A vadász napja A vadászok: A végzet hatalma A vadászok: Holdének A Választás a véremet adom érted A Visszatérés: Árnyéklelkek A Visszatérés: Leszáll az éj Alapítók napja Álarcosbál Alive & Kicking Áll a bál Alloy Entertainment Always And Forever An Unblinking Death angol felirat Annex Man Magazine Cover Features Anya csak egy van Après Moi Après Moi Le Déluge Április 17 Ashes to Ashes Áttörés Az áldozat Az alteregó Az átok Az egy Az egyezség Az elfelejtett éjszaka Az Új Alku Az Utolsó tánc Az Utolsó Vacsora B-terv bakik BeBad BELLO Magazin Black Hole Sun Bloodletting Bloody Night Con Boldog karácsonyt mindenkinek Boldog új évet kívánok mindenkinek Bonnie Bonnie Benett box set Bővített előzetes Canadian Promo Candice Accola Caroline Casting Chloe Magazin Chris Wood City Beneath The Sea Claire Holt Clever Tv Colin Ferguson Comic-Con Convention Cool Cosmopolitan Magazin Crescent City CW Csütörtök Damon Damon Salvatore Dance Back From the Dead Dance Back From the Grave Daniel Gillies Daniel Sharman Dátumok Dc Digital Dead Man On Campus Death And The Maiden Defining Actions DVD Ébredés Ébredések Elátkozva Elena Elena Gilbert Elijah Élő adás Élőben előzetes előzetese első évad első fejezet első fejezet - Vasfű első könyv Emily C. Chang Emlékezni fogok Enzo epizód értékelése epizód ismertető Epizód letöltése magyar felirattal epizódcím epizódcímek epizódismertető Epizódismertetők epizódképek Esther Évad finálé ÉvadFinálé Every Mother's Son Exquisite Corpse extra Facebook Family Reunion fan made Farewell to Storyville Farkasüvöltés Fashion Week Február 27.-én Feltámadás Field of Lost Shoes Fifty Shades of Grayson Finálé Finn Fire with Fire folyamatosan frissül For Whom The Bell Tools Fordulópont forgatás forgatási képek forgatási videó forgatókönyv fotósorozat From a Cradle to a Grave Fruit Of The Poisoned Fruit Of The Poisoned Tree Gála Girl In New Orleans Gone Girl Graduation Gyilkos Harapás gyógyír Hajnali 2kor Halállal sokkol minket az 5.évad fináléja Halálos fegyver Halhatatlan évek Handle With Care Hangolódjunk a 3.évadra Harlequin harmadik fejezet harmadik fejezet - Vasfű Hatodik fejezet Hayley Haza az ünnepekre hazai mozikban Hazatérés Heather Hetedik fejezet Hétköznapi emberek hírek Hírek vegyesen hivatalos epizódismertető hivatalos epizódképek Hivatalos ismertető hivatalos oldala Hivatalos promó Holdfény Holdtölte Home House Of The Rising Son Humane Society Of The United States 60th Anniversary I Could Never Love Like That I Know What You Did Last Summer I Never Could Love Like That I'd Leave My Happy Home for You I'll Remember I'll Wed You In The Golden I'm Thinking of You All the While I’m Thinking Of You All The While Ian Somerhalder Időpontváltozás Indavideo interjú Ismerd meg az ellenséged Ivy jelenet jelölések Jeremy Joseph Morgan Jószomszédi iszony Jövevények Julie Plec Kaleb Kamuzsaruk Kanadai karácsonyi vicces videó karakter poszterek Kaszálták a Vámpírnaplókat Kat Graham Keddn 23:05 Kedvenc idézet kedvenc jelenet képek képregény Keserédes emlékek Kevin Williamson kilencedik fejezet kilépett Klaus Kol könyv Könyvek könyvmolyképző Küzdelem lájk Láncreakció látogató Le Déluge Le Grand Guignol Legjobb színész legjobb színésznő Let's Be Cops letöltés letöltési linkek letöltő link Lexi Linkek linken logó Long Way Back From Hell Luke magyar feliratos magyar felirattal Malese Jow Man On Fire Maniac Magazine maraton Marcel Marco James Mardi Paws Dog Margo Lipschultz második fejezet második könyv Matt Donovan Megnyert díjak Michael Malarkey Michael Trevino Mid-Season Finale Mielőtt lemegy a nap Minden Szombaton! Modulok Monster's Ball Moon Over Bourbon Street MTV műsorrend Nate Buzz Nathaniel Buzolic negyedik fejezet negyedik fejezet - A tükörben lévő sötétség Németország New Rules Nézettség nézettségi adatok Nikki Reed Nina Dobrev No Exit Nyár nyári ismétlés nyári maraton nyolcadik fejezet Október Október 8 online online magyar felirattal Original Sin Orlando Ouch Magazin Ölve vagy Halva őszi promo ötödik fejezet ötödik fejezet - Haza az ünnepekre. Ötszáz Év Menekülés PaleyFest párizsi divathét paródia Paul Wesley Péntek esti frász People's Choice Awards Phoebe Tonkin Photoshoot Pictures of you Pierre Toussaint plakátok poszterek premier premier dátum Produceri produceri előzetes Promised Land Promo Promokép promoképek promóképek promóvideó promóvideók Rebekah Rebirth Rehash Reigning Pain In New Orleans Rescue Me Resident Evil részlet Rose Rövid előzetes Salvatore ház Savages Save My Soul Shanghai-ban She's Come Undone Sinners And Saints Sneak Sneak Peek Sötét Szövetség spoiler SpoilerTv Stefan Stefan Naplója Stefan Naplója 3 - Sóvárgás Stefan Salvatore Steven R McQueen Still Képek Szavazás Szellemvilág Szép új világ Szépségek és szörnyetegek Színészek szinkron. TVD Szinkronos előzetes. Tangled Up In Blue Tartalom táska táskák Teen choice awards Teen Wolf Tékozló lányok tetkó Thank You The Anomaly The Anomaly Diaries The Battle of New Orleans The Big Uneasy The Casket Girls The Cell the Closer I Get The CW The Devil Inside The More You Ignore Me The Night Of The Bonfire The Originals The River In Reverse The Vampire Diaries The Walking Dead The World Has Turned and Left Me Here tizedik fejezet tizenegyedik fejezet tizenharmadik fejezet tizenhatodik fejezet tizenkettedik fejezet tizennegyedik fejezet Tizenötödik fejezet TO Tombolás Torrey Devito Total Eclipse of the Heart törölt jelenet. törölt jelenetek Trevorlive La Honoring Jane Lynch And Toyota True lies Tv Now Tv-Guide Tvd Twitter Tyler Tyler Vs Klaus Új ellenfél Új epizódcímek új évadelőzetes új fotósorozat új hírek új promoképek Új sablon új szereplő új szereplő #2 Új szereplők Unleash'd Magazin Vakmerő döntés vampirediarieshun04.blogspot.hu Vámpírnaplók Vámpírvadász Varga Gábor vasfű vélemény Véres Titkok Vérrokonság Vérszövetség Vértestvérek Vérvonal Veszedelmes viszonyok videók Visszatérés Welcome to Paradise What Lies Beneath While You Were Sleeping Who Said It? Ki Mondta? xbox 360 Years of Solitude Yellow Ledbetter Youtube Zach Roerig Zavaró viselkedés zenelista
Üzemeltető: Blogger.

Translate

Search Box