5.Évad


5x01 - I Know What You Did Last Summer
Hivatalos premier: 2013.10.03
Premier nézettség: 2.59 Millió
Tartalom: Elena és Damon egy szenvedélyes nyáron vannak túl. Matt és Rebekah visszatérnek közös utazásukról. Elenáék még mindig azt hiszik, hogy Bonnie nyaralni van. Katherine megjelenik a Salvatore házban, ahol összefut Damonnel.  Elena és Caroline a Whitmore főiskolában fognak tovább tanulni.
5x02 - True Lies
 Hivatalos premier: 2013.10.10.
Premier nézettség: 2.14 Millió
Tartalom: Damon és Forbes seriff együtt kutatnak Stefan után, Elena tudta nélkül. Jeremy tovább győzködi Bonnie-t, hogy vallja be valójában meghalt. Damon megtudja, hogy Silas Katherine után kutat, ezért megkéri Mattet és Jeremy-t, hogy segítsenek neki megkeresni.

5x03 - Original Sin
 Hivatalos premier: 2013.10.17.
Premier nézettség:2.93 Millió
Tartalom: Elena és Katherine meggyőzi Damont, hogy segítsen nekik megtalálni Stefan miután mind a ketten Stefanról álmodtak, ám egy Tessa nevű lány miatt ez meghiúsul. Silas ráveszi Damont, hogy keresse meg neki Katherinet, majd később felfedi, hogy miért is kell neki.

5x04 - For Whom The Bell Tolls 
Hivatalos premier: 2013.10.24.
Premier nézettség: 2.63 Millió
Linkek
Tartalom: Mystic Fallsban megtartják a megemlékezés napját, eközben Damon és Elena próbálnak segíteni Stefan-on. Caroline és Jesse jobban megismerkedik egymással. Majd Jeremy megdöbbentő hírt közöl Damon-nel.


 5x05 - Monster's Ball
Hivatalos premier: 2013.10.31.
Premier nézettség: 2.07 Millió
Linkek
Tartalom: Elena és Damon részt vesznek a Whitmore történelmi bálon. Nadia elmeséli Katherine-nak, hogy miért jött Mystic Fallsba. Majd Damon alkut próbál kötni Silasal.

5x06 - Handle With Care
Hivatalos premier: 2013.11.07.
Premier nézettség: 2.59 Millió
Linkek
Tartalom: Silas beavatja Elenát és Damont az új tervével kapcsolatosan. Tessa elmeséli Stefannak mi a következő lépése, de Silas túl jár az eszén. Katherine elhagyja Mystic Fallst, és  a Withmore egyetemre megy ahol beköltözik Carolinehoz, majd segít neki információkat kiszedni Dr.Maxfield-ből. Majd Damon rájön mi Tessa terve valójában.


5x07 - Death And The Maiden
Hivatalos premier: 2013.11.14.
Premier nézettség: 2.72 Millió
Linkek
Tartalom:Damon és Elena próbálják elmagyarázni Stefannak, hogy Amara ki is valójában, Katherine aggasztó hírt tud meg Dr.Wes-től. Nadia még mindig Katherine után kutat. Damon, Tessahoz fordul segítségként, Bonnie és Jeremy új reményt találnak miután beszéltek Amarával. Stefan szívszorító hírt közöl Damonnek és Elenanak.


5x08 - Dead Man on Campus
Hivatalos premier: 2013.11.21.
Premier nézettség: 2.67 Millió
Linkek
Tartalom: Elena és Caroline bulit csap a Whitmore egyetemen, de meghiúsul mivel Caroline-nak segítenie kell Jesse-nek. Majd Damon egy sokkoló titkot tud meg.

5x09 -The Cell
Hivatalos premier: 2013.12.05.
Premier nézettség: 2.36 Millió
Linkek
Tartalom: Stefan tovább segít Katherine-nek, és tovább tagadja fájdalmait, de Caroline segít neki.  Elena nagyon aggódik Damon miatt ezért Aaron-hoz fordul segítségért. Majd Damon elmeséli Elenának mi volt a legszörnyűbb megpróbáltatása.


5x10 -  Fifty Shades of Grayson
Hivatalos premier: 2013.12.12.
Premier nézettség: 2.44 Millió
Linkek
Tartalom: Damon rájön, hogy Elena veszélyben van ezért, megkéri Stefant, hogy segítsen neki megtalálni. Dr.Wes próbálja megfékezni Damont. Katherine Matt-hez fordul segítségként, majd rájön, hogy talán Nadia segíthet neki. Elena fontos információkat tud meg Maxfield-töl. 


5x11 - 500 Years of Solitude
Hivatalos premier:  2014.01.23.
Premier nézettség: 2.72 Millió
Tartalom: Katherine visszaemlékszik arra a napra amikor életet adott lányának és, hogy azt elvették tőle. Stefan közli a hírt a többiekkel, hogy Katherine állapota súlyosbodott. Majd Nadia betoppan és közli mindenkivel, hogy van egy terve amivel talán meg tudja menteni édesanyát és ehhez Elenának és Stefannak kell segítenie.5x12 - The Devil Inside
Hivatalos premier: 2014.01.30.
Premier nézettség: 2.42 Millió
Tartalom: Enzo bosszút akar állni ezért megkéri Damon-t, hogy segítsen neki. Aaron mindent megtesz, hogy jóvá tegye családja gaztetteit. Matt bulit szervez ahol Caroline őszinte vallomást tesz Elenának, amiért később felelni fog. Ezután Elena életveszélyes helyzetbe kerül.5x13 - Total Eclipse of the Heart
Hivatalos premier: 2014.02.06.
Premier nézettség: 2.16 Millió
Tartalom: Caroline, Bonnie, és Elena részt vesznek a a főiskolai "Keserű bál" című bulin. Bonnie figyelmét felkelti egy lány (Liv) aki feltehetőleg boszorkány. Matt közelebb kerül Nadia-hoz. Dr.Wes tovább fojtatja kutatásait. Damon és Enzo továbbra is bosszút akarnak állni ezért ráveszik Jeremy-t és Bonnie-t, hogy segítsenek nekik. 5x14 - No Exit
Hivatalos premier: 2014.02.27.
Premier nézettség: 2.03 Millió
Tartalom: Damon tovább öli az embereket, ezért Stefan próbálja megfékezni testérét, ezután Elena saját akaratából úgy dönt ő is segít neki. Dr.Wes visszatér és az utazókkal próbálja csapdába csalni Damon-t és Enzo-t, hogy újra ők lehessenek a tesztalanyai. Matt Tyler és Caroline a Nadiával való beszélgetés után közösen akarják megmenteni Elená-t. Majd Stefan, Caroline-t vigasztalja és a beszélgetés közben nagy felfedezést tesznek.5x15 - Gone Girl
Hivatalos premier: 2014.03.06.
Premier nézettség: 2.19 Millió
Tartalom: Stefan, Matt és Caroline új tervel állnak elő, amivel talán sikerül megmenteni Elena életét. Bonnie és Jeremy ismét Lívhez fordulnak segítségként. Ezután Damon csalinak használja Tylert, és továbbra is bosszút akar állni Dr.Wes professzoron. Majd Bonnie rájön egy szörnyű titokra ami minden barátjának az életét fenyegeti.
5x16 - While You Were Sleeping
Hivatalos premier: 2014.03.20.
Premier nézettség: 2.28 Millió
Tartalom: Stefan próbálja elmeséli Elenának a napokban történő eseményeket, de ő Damon-t hívja először. Caroline borzalmas titkot fedez fel, majd megjelenik Enzo aki tudja a megoldást, a problémára. Sloan új információkat fed fel Stefannak és Carolinenak a hasonmásokkal kapcsolatban. Elena a főiskolán találkozik egy fiúval akit Luke-nak hívnak, és azt állítja ismeri őt. Damon végül elárulja Elenának, hogy a napokban mit tett. 
5x17 - Rescue Me
Hivatalos premier: 2014.03.27.
Premier nézettség: 1,73 Millió
Tartalom: Caroline, Enzo és Stefan Atlantába utaznak, hogy megtalálják az újonnan felfedezett hasonmást. Damon és Elena furcsa délután töltenek el Jeremy fogadóóráján. Liv elmeséli Jeremynek, hogy az utazók mire készülnek, ezután Jeremy alkut köt vele és váratlan dolgot tesz, ami Elenát nagyon felkavarja. Végül az Utazók táboránál megjelenik a vezetőjük Markos.


5x18 - Resident Evil
Hivatalos premier: 2014.04.17.
Premier nézettség: 1.66 Millió
Tartalom: Bonnie találkozni
fog a nagyanyával aki figyelmezteti őt, hogy nagy változások mennek végbe a túlvilágon. Enzo tanácsokkal látja el Damont majd bevallja, hogy a régi szerelmét keresi, aki akkor vesztett el amikor az Augustine-ok fogságba ejtették. Liv elfogadja Jeremy, Matt és Tyler segítségét. Luke elmagyarázza Damonnek, Elenának és Enzónak, hogy mit is tud Markosról. Matt összecsapásba kerül a túlvilágon élőkkel. Majd Damon megtalálja Markost.5x19 - Man On Fire
Hivatalos premier: 2014.04.24.
Premier nézettség: 1.81 Millió
Tartalom: Stefan próbálja elterelni Elena figyelmét, de ő csak arra tud gondolni, hogy a Damonnel való kapcsolata hol is tart. Damon az utazók tőrét követeli, de az rejtélyes módon eltűnt. A túlvilágon változások mennek végbe és Bonnie tudni akarja, hogy ez milyen hatással lesz ő rá. Enzo megtudta, mi is történt valójában élete szerelmével, akit utoljára 1960-ban látott. Markos és Solan együtt akarják megtörni az Utazók átkát, amiben Tylernek fontos szerepe van.5x20 - What Lies Beneath
Hivatalos premier: 2014.05.01.
Premier nézettség: 1.88 Millió
Tartalom: Tyler feltűnik a Salvatore házban, és rossz híreket oszt meg a többiekkel miszerint Markos megakarja törni a boszorkányok átkát és ezért Elena és Stefan élete veszélyben van, Damon tanácsára elbújnak egy házba ami Caroline apjáé volt. De a kunyhóban sem lehetnek biztonságban mivel egy szellem rájuk támad. Matt információkat próbál kihúzni az Utazókból. Bonnie tovább titkolja a túlvilágon történteket.5x21 - Promised Land
Hivatalos premier: 2014.05.08.
Premier nézettség: 1.50 Millió
Tartalom: Stefannak és Elenának sikerül megszökniük Markostól, ám egy elszigetelt és távoli helyen találják magukat. Liv és Luke terve kudarcot fulladt miszerint megvédik a hasonmásokat, ezért egy veszélyes tervel állnak elő. Damon, Matt és Jeremy próbálják elkapni Markost. Bonnie elárulja Carolinenak, hogy mi is történik a Túlvilágon, ezután Bonnie mindent megtesz, hogy megállítsa Markost.
5x22 - Home
Hivatalos premier: 2014.05.15.
Premier nézettség: 1.61 Millió
Tartalom: Egy váratlan tragédia után Damon, próbálja összeszedni magát eközben arra kényszeríti Bonnie-t, hogy állítsa le a Túlvilág pusztulását. Elena saját maga akar irányítani ezért követeli Liv és Luke segítségét, azonban Liv elutasítja. Forbes Seriff új információkat oszt meg Damon-nel, ami után új tervel áll elő. Caroline érzelmi vallomást tesz Stefan-nak. A túlvilág még rosszabb állapotba kerül, ezért Bonnie a pillanatot megragadva találkozik egy régi ismerősével. Damon terve kudarcba fullad, ami hatalmas robbanást, okoz Mystic Fallsban.

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók

Welcome!


Sziasztok! Ez az oldal a nagy sikerű sorozattal a The Vampire Diariesel foglalkozik. Itt minden nap friss híreket találtok a sorozatról és szereplőiről. Remélem tetszik az oldal és minél többen látogatjátok.
Kellemes időtöltést.

Chat


Következő epizód (USA)


6x18 - I Never Could Love Like That
Hol: Cw
Mikor: 2015.04.16.
Tartalom: Az emberségüket kikapcsolva
Stefan és Caroline nagy pusztítást végeznek a Whitmore Főiskolán, ezért Damon segítséget kér Lily-től. Elena Jo-hoz siet, hogy kezelje Stefan ésmCaroline áldozatait, rájön, hogy Jo terhes. Ezután Tyler és Matt a Scull bárnál veszélybe kerülnek.

Következő epizód (HUN)


5x01 -
Mikor: ? |RTL+ 22:05 | Cool Tv: 23:05 |
Tartalom: Elena és Damon egy szenvedélyes nyáron vannak túl. Matt és Rebekah visszatérnek közös utazásukról. Elenáék még mindig azt hiszik, hogy Bonnie nyaralni van. Katherine megjelenik a Salvatore házban, ahol összefut Damonnel. Elena és Caroline a Whitmore főiskolában fognak tovább tanulni.

Vámpírnaplók könyv megjelenés

Vámpírnaplók könyv 11.rész
Megjelenés: 2014/2015?
Tartalom: -

Összes oldalmegjelenítés

Oldal adatai

Oldal vezetője: Attila
E-mail: attila173@freemail.hu
Oldal nyílt: 2013.04.19.
Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox

Cserék1 szabad hely!
8/9

TOP 10 bejegyzés


címkék

#1 #10 #11 #12 #13 #14 #15 #16 #17 #18 #19 #2 #20 #21 #22 #23 #24 #25 #26 #27 #28 #29 #3 #30 #31 #32 #33 #34 #35 #36 #37 #38 #39 #4 #40 #5 #6 #7 #8 #9 1 éves a http://vampirediarieshun04.blogspot.hu 1.évad 1.rész 100 nap 100. epizód ünneplési party 10000 130000 150000 néző 16 millió 1x01 1x01 - Hazatérés 1x02 1x03 1x04 1x05 1x06 1x07 1x08 1x09 1x10 1x11 1x12 1x13 1x14 1x15 1x16 1x17 1x18 1x19 1x20 1x21 1x22 2 Db 2.évad 2.rész 2013 2014 2015 22 23 Nap 2Db 2x01 2x02 2x03 2x05 2x06 2x07 2x08 2x09 2x10 2x11 2x12 2x13 2x14 2x15 2x16 2x17 2x18 2x20 2x21 2x22 3.évad 3.rész 3000 3x01 3x02 3x03 3x04 3x05 3x06 3x07 3x08 3x09 3x10 3x11 3x12 3x13 3x14 3x15 3x16 3x17 3x18 3x19 3x20 3x21 3x22 4.évad 4.rész 4x01 4x02 4x19 4x20 4x21 4x22 4x23 5.évad 5.rész 500 Years Of Solitude 5000 5x01 5x01 - I Know What You Did Last Summer 5x02 5x03 5x04 5x05 5x06 5x07 5x08 5x09 5x10 5x11 5x12 5x13 5x14 5x15 5x16 5x17 5x18 5x19 5x20 5x21 5x22 6.évad 6.rész 60000 6x01 6x02 6x03 6x04 6x05 6x06 6x17 6x18 6x20 6x21 6x22 70000 71st Annual Golden Globe Awards 798 8 80000 8th Annual Celebrity Beach Bowl 9.rész 90000 A Bird in a Gilded Cage A Closer Walk With Thee A Ház Vendége A hibrid A kapcsolat vége A kedvenc édes hármas A Lejtő A megtorlás A Múlt Árnyéka A múlt kísértetei A sötétség szíve A születésnap A vadász napja A vadászok: A végzet hatalma A vadászok: Holdének A Választás a véremet adom érted A Visszatérés: Árnyéklelkek A Visszatérés: Leszáll az éj Alapítók napja Álarcosbál Alive & Kicking Áll a bál Alloy Entertainment Always And Forever An Unblinking Death angol felirat Annex Man Magazine Cover Features Anya csak egy van Après Moi Après Moi Le Déluge Április 17 Ashes to Ashes Áttörés Az áldozat Az alteregó Az átok Az egy Az egyezség Az elfelejtett éjszaka Az Új Alku Az Utolsó tánc Az Utolsó Vacsora B-terv bakik BeBad BELLO Magazin Black Hole Sun Bloodletting Bloody Night Con Boldog karácsonyt mindenkinek Boldog új évet kívánok mindenkinek Bonnie Bonnie Benett box set Bővített előzetes Canadian Promo Candice Accola Caroline Casting Chloe Magazin Chris Wood City Beneath The Sea Claire Holt Clever Tv Colin Ferguson Comic-Con Convention Cool Cosmopolitan Magazin Crescent City CW Csütörtök Damon Damon Salvatore Dance Back From the Dead Dance Back From the Grave Daniel Gillies Daniel Sharman Dátumok Dc Digital Dead Man On Campus Death And The Maiden Defining Actions DVD Ébredés Ébredések Elátkozva Elena Elena Gilbert Elijah Élő adás Élőben előzetes előzetese első évad első fejezet első fejezet - Vasfű első könyv Emily C. Chang Emlékezni fogok Enzo epizód értékelése epizód ismertető Epizód letöltése magyar felirattal epizódcím epizódcímek epizódismertető Epizódismertetők epizódképek Esther Évad finálé ÉvadFinálé Every Mother's Son Exquisite Corpse extra Facebook Family Reunion fan made Farewell to Storyville Farkasüvöltés Fashion Week Február 27.-én Feltámadás Field of Lost Shoes Fifty Shades of Grayson Finálé Finn Fire with Fire folyamatosan frissül For Whom The Bell Tools Fordulópont forgatás forgatási képek forgatási videó forgatókönyv fotósorozat From a Cradle to a Grave Fruit Of The Poisoned Fruit Of The Poisoned Tree Gála Girl In New Orleans Gone Girl Graduation Gyilkos Harapás gyógyír Hajnali 2kor Halállal sokkol minket az 5.évad fináléja Halálos fegyver Halhatatlan évek Handle With Care Hangolódjunk a 3.évadra Harlequin harmadik fejezet harmadik fejezet - Vasfű Hatodik fejezet Hayley Haza az ünnepekre hazai mozikban Hazatérés Heather Hetedik fejezet Hétköznapi emberek hírek Hírek vegyesen hivatalos epizódismertető hivatalos epizódképek Hivatalos ismertető hivatalos oldala Hivatalos promó Holdfény Holdtölte Home House Of The Rising Son Humane Society Of The United States 60th Anniversary I Could Never Love Like That I Know What You Did Last Summer I Never Could Love Like That I'd Leave My Happy Home for You I'll Remember I'll Wed You In The Golden I'm Thinking of You All the While I’m Thinking Of You All The While Ian Somerhalder Időpontváltozás Indavideo interjú Ismerd meg az ellenséged Ivy jelenet jelölések Jeremy Joseph Morgan Jószomszédi iszony Jövevények Julie Plec Kaleb Kamuzsaruk Kanadai karácsonyi vicces videó karakter poszterek Kaszálták a Vámpírnaplókat Kat Graham Keddn 23:05 Kedvenc idézet kedvenc jelenet képek képregény Keserédes emlékek Kevin Williamson kilencedik fejezet kilépett Klaus Kol könyv Könyvek könyvmolyképző Küzdelem lájk Láncreakció látogató Le Déluge Le Grand Guignol Legjobb színész legjobb színésznő Let's Be Cops letöltés letöltési linkek letöltő link Lexi Linkek linken logó Long Way Back From Hell Luke magyar feliratos magyar felirattal Malese Jow Man On Fire Maniac Magazine maraton Marcel Marco James Mardi Paws Dog Margo Lipschultz második fejezet második könyv Matt Donovan Megnyert díjak Michael Malarkey Michael Trevino Mid-Season Finale Mielőtt lemegy a nap Minden Szombaton! Modulok Monster's Ball Moon Over Bourbon Street MTV műsorrend Nate Buzz Nathaniel Buzolic negyedik fejezet negyedik fejezet - A tükörben lévő sötétség Németország New Rules Nézettség nézettségi adatok Nikki Reed Nina Dobrev No Exit Nyár nyári ismétlés nyári maraton nyolcadik fejezet Október Október 8 online online magyar felirattal Original Sin Orlando Ouch Magazin Ölve vagy Halva őszi promo ötödik fejezet ötödik fejezet - Haza az ünnepekre. Ötszáz Év Menekülés PaleyFest párizsi divathét paródia Paul Wesley Péntek esti frász People's Choice Awards Phoebe Tonkin Photoshoot Pictures of you Pierre Toussaint plakátok poszterek premier premier dátum Produceri produceri előzetes Promised Land Promo Promokép promoképek promóképek promóvideó promóvideók Rebekah Rebirth Rehash Reigning Pain In New Orleans Rescue Me Resident Evil részlet Rose Rövid előzetes Salvatore ház Savages Save My Soul Shanghai-ban She's Come Undone Sinners And Saints Sneak Sneak Peek Sötét Szövetség spoiler SpoilerTv Stefan Stefan Naplója Stefan Naplója 3 - Sóvárgás Stefan Salvatore Steven R McQueen Still Képek Szavazás Szellemvilág Szép új világ Szépségek és szörnyetegek Színészek szinkron. TVD Szinkronos előzetes. Tangled Up In Blue Tartalom táska táskák Teen choice awards Teen Wolf Tékozló lányok tetkó Thank You The Anomaly The Anomaly Diaries The Battle of New Orleans The Big Uneasy The Casket Girls The Cell the Closer I Get The CW The Devil Inside The More You Ignore Me The Night Of The Bonfire The Originals The River In Reverse The Vampire Diaries The Walking Dead The World Has Turned and Left Me Here tizedik fejezet tizenegyedik fejezet tizenharmadik fejezet tizenhatodik fejezet tizenkettedik fejezet tizennegyedik fejezet Tizenötödik fejezet TO Tombolás Torrey Devito Total Eclipse of the Heart törölt jelenet. törölt jelenetek Trevorlive La Honoring Jane Lynch And Toyota True lies Tv Now Tv-Guide Tvd Twitter Tyler Tyler Vs Klaus Új ellenfél Új epizódcímek új évadelőzetes új fotósorozat új hírek új promoképek Új sablon új szereplő új szereplő #2 Új szereplők Unleash'd Magazin Vakmerő döntés vampirediarieshun04.blogspot.hu Vámpírnaplók Vámpírvadász Varga Gábor vasfű vélemény Véres Titkok Vérrokonság Vérszövetség Vértestvérek Vérvonal Veszedelmes viszonyok videók Visszatérés Welcome to Paradise What Lies Beneath While You Were Sleeping Who Said It? Ki Mondta? xbox 360 Years of Solitude Yellow Ledbetter Youtube Zach Roerig Zavaró viselkedés zenelista
Üzemeltető: Blogger.

Translate

Search Box